• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Психолого-медико-педагогічна нарада з теми: "Дитина має бути здоровою"

Психолого-медико-педагогічна нарада з теми: "Дитина має бути здоровою"

2015-10-08

/Files/images/IMG_7006.JPG

З метою поглиблення психолого-медико-педагогічної діяльності щодо організації оздоровлення дітей в дошкільному закладі „Ромашка” проведено засідання психолого-медико-педагогічної наради за участю керівника ДНЗ Кудренко Г.Б., педагогічних та медичних працівників, директора районного навчально-методичного центру практичної психології Герасімюк Т.В.

Темою засідання стало актуальне питання сьогодення ”Дитина має бути здоровою”. На засіданні розглянуто питання про охорону життя та здоров'я дітей, про роль психологічної, медичної та методичної служби, про їх співпрацю, про інноваційні технології оздоровлення, про адаптацію дітей на початку навчального року. Одним з актуальних питань також було питання психологічного, фізичного, духовного здоров'я педагога, його вміння вірно розподіляти свій робочий день, враховуючи свої власні біоритми та вивчення стану здоров'я дітей, індивідуалізація педагогічного процесу згідно тих вимог, що є основою гуманної педагогіки.

Учасники засідання активно включилися в обговорення даних питань та в тренінгових вправах, які провела керівник центру практичної психології.

/Files/images/IMG_7009.JPG/Files/images/IMG_7010.JPG/Files/images/IMG_7012.JPG/Files/images/IMG_7006.JPG/Files/images/IMG_7004.JPG/Files/images/IMG_18а.JPG/Files/images/IMG_14.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 84