Групові батьківські збори

2015-10-07

/Files/images/IMG_6886.JPG

Повноцінне здійснення завдань розвитку, навчання і виховання дошкільників значною мірою визначається налагодженням взаємодії дітей і дорослих: „Педагоги - Діти - Батьки”.

Вихователь та батьки, об’єднанні у своїй діяльності, діють в інтересах дитини, створюють для неї належні умови. Від того, наскільки такі взаємовідносини будуть узгоджені, залежить успіх формування особистості в цілому. Саме взаємодія у педагогічному процесі сім’ї та дошкільного закладу здатна здійснювати особистісно-орієнтований підхід, формувати індивідуальність, активізувати творчий потенціал не лише дитини, але і педагогів, і батьків.

Педагогічний колектив ДНЗ ”Ромашка” та колектив батьків – це живий організм, об’єднаний спільною метою, гуманними стосунками та високою відповідальністю.

З початком навчального року в кожній віковій групі проведені батьківські збори, які мали на меті залучення батьків до співпраці, до взаєморозуміння, збагачення знань молодих батьків про особливості розвитку дітей, про програмові вимоги щодо розвитку, навчання, виховання та оздоровлення. В кожній групі збори пройшли цікаво. Педагоги використовували такі форми роботи як залучення батьків до співбесіди по обміну досвідом виховання дитини в сім’ї, читали вірші про сім’ю, родину, батьків та дітей, сприяли розвитку зацікавленності та ініціативи батьків при виконанні творчих педагогічних завдань.

/Files/images/IMG_6888.JPG/Files/images/IMG_6886.JPG/Files/images/IMG_15.JPG/Files/images/IMG_18.JPG/Files/images/IMG_12.JPG/Files/images/IMG_10.JPG/Files/images/IMG_11.JPG/Files/images/IMG_13.JPG/Files/images/IMG_16.JPG/Files/images/IMG_17.JPG/Files/images/IMG_18а.JPG/Files/images/IMG_14.JPG/Files/images/IMG_19.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 41