• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Удосконалення педагогічної майстерності педагога - одна з основних функцій методичної роботи в ДНЗ

Удосконалення педагогічної майстерності педагога - одна з основних функцій методичної роботи в ДНЗ

2015-10-29

/Files/images/захід 4.JPG

З метою підвищення комунікативної мовленнєвої компетентності педагогів та розкриття творчого професійного потенціалу, креативу та фантазії вихователем старщої групи Коротинською В. А. проведена інтерактивна консультація з елементами тренінгу «Мовленнєвий передзвін».

Маючи багаторічний досвід роботи, досконало знаючи програмові завдання та методику організації роботи з дітьми з питань мовленнєвої компетенції дошкільників, Віра Антонівна методично вірно активізувала всіх педагогів до практичної діяльності. Кожен педагог зміг проявити себе в творчій діяльності, проявив своє вміння співпрацювати в колективі і замислитись над проблемою удосконаленням своїх умінь, навичок та вміння співпрацювати з колективом дошкільників. Як педагоги, так і члени журі - завідувач ДНЗ та вихователь-методист, позитивно оцінили якість організації заходу, винесли пропозиції про вдосконалення системи роботи з дітьми та скорегували діяльність молодих вихователів.

/Files/images/захід 1.JPG/Files/images/захід 2.JPG/Files/images/захід 3.JPG/Files/images/захід 4.JPG/Files/images/захід 5.JPG/Files/images/захід 6.JPG/Files/images/захід 7.JPG/Files/images/захід 8.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 89