• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Бережи себе, малюк !» – тиждень ОБЖД.

«Бережи себе, малюк !» – тиждень ОБЖД.

2015-11-23

/Files/images/бжд 5.JPG

В рамках проведення місячника здорового способу життя в дошкільному закладі проводиться ряд методичних заходів по збереженню та зміцненню здоров'я дітей та виробленню правил безпечної поведінки в усіх сферах життєдіяльності дітей.

Діти – допитливі та безстрашні, вони ще не здобули негативного життєвого досвіду. Саме тому ризик, що вони потраплять у небезпечну ситуацію дуже великий. Педагоги нашого закладу шукають шляхи до дитячої свідомості, щоб спонукати їх замислюватись над власними вчинками, формувати у малечі свідоме розуміння наслідків необачної поведінки, як особистої, так і для оточуючих. У формі бесід, ігор, індивідуальної роботи, читання художньої літератури, застосування ТЗН, екскурсій, розваг, тощо вихователі подають дітям матеріал з різних видів безпеки життєдіяльності за розділами, адже ці знання обов’язково допоможуть їм у різних життєвих ситуаціях.

В старших групах "Дзвіночок" та "Барвінок" були проведені розваги "В гостях у Свтлофора Моргайка" та "Служба 101", які активізували дітей до практичної діяльності в вирішенні різних надзвичайних ситуацій.

/Files/images/бжд 3.JPG/Files/images/бжд 7.JPG/Files/images/бжд 9.JPG/Files/images/бжд 10.JPG/Files/images/бжд 11.JPG/Files/images/бжд 12.JPG/Files/images/бжд 13.JPG/Files/images/бжд 14.JPG/Files/images/бжд 15.JPG/Files/images/бжд 16.JPG/Files/images/бжд 17.JPG/Files/images/бжд 18.JPG/Files/images/бжд 8.JPG/Files/images/бжд 4.JPG/Files/images/бжд 2.JPG/Files/images/бжд 6.JPG/Files/images/бжд 1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 67