День дружби

2015-11-24

/Files/images/с 6.JPG

24 листопада, в день народження Дейла Корнегі, автора книги „Як здобути друзів і впливати на людей” відзначаємо ми свято дружби. Навряд чи хтось може сказати, що йому легко прожити без дружби. І справді, як важливо, коли в радості чи в горі поряд є той, хто зможе тебе підтримати. Дружба необхідна нам, як ковток свіжого повітря. «Дружба і братство – найбільше багатство» – говорить народна мудрість.

Долучилися до відзначення цього свята і вихованці та педагоги нашого дошкільного закладу. Адже розуміння таких моральних понять, як «доброта», «чуйність», «справедливість», «дружба», «товариськість» відбувається ще в дошкільному віці. Тож веселим сміхом, блискучими очима дітлахів і задоволеними обличчями всіх присутніх наповнилися групові кімнати дошкільного закладу. Вихованці продемонстрували зна­ння абетки дружби, брали участь в іграх, конкурсах, декламували вірші, співали пісень і танцювали.

Практичний психолог Чернявська О. Є та вихователь Михайлова Ж. В. провели цікаве повча­льне та розважальне дійство для дітей ”Потяг дружби”, головною метою якого стало навчання ма­люків цінувати стосунки між друзями, ставитися до них із повагою й завжди допомагати одне одному. Адже дружба, дійсно, не має меж.

Велике задоволення отримали малята від свята, бо що є кращим, чим грати, співати, танцювати та мріяти у великому колі друзів. А вихователі, вдивляючись у промінчики щастя, запалені у дитячих очах, бажали тільки одного, щоб справжнє почуття дружби їх вихованці зуміли пронести через усе життя.

На засіданні педагогічної гостини педагоги обговорювали питання організації різноманітних заходів з даної теми, про їх вплив на позитивно-емоційне сприйняття світу, взаємопідтримку та взаємоповагу.

/Files/images/с 3.JPG/Files/images/с 4.JPG

/Files/images/с 5.JPG/Files/images/с 7.JPG

/Files/images/с 10.JPG/Files/images/с 9.JPG/Files/images/с 8.JPG/Files/images/с 11.JPG/Files/images/с 2.JPG

/Files/images/с 1.JPG/Files/images/с 12.JPG/Files/images/с 13.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 89