• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриті заходи в дошкільному закладі.

Відкриті заходи в дошкільному закладі.

2015-11-26

/Files/images/в 17.JPG

Мета сучасної системи освіти - це виховання дитини в дусі відповідального ставлення до власного здоров’я, безпеки життя, здоров’я довколишніх як найвищої індивідуальної та суспільної цінності.

Готуючись до засідання педагогічної ради з теми ”Дитина має бути здоровою” вихователями, педагогами-спеціалістами проведено ряд відкритих методичних заходів, метою яких було розкриття професійної майстерності кожного педагога в організації життєдіяльності дітей, у визначеності життєвої компетенції дошкільників в різних життєвих ситуаціях.

Вихователі молодшої групи ”Волошка” Бойко Т. А. та Клименко І. С. помандрували з дітьми в чарівний світ здоров’я, де діти зустрілися з героями казок, проявили свої знання в лікуванні хворого коника-стрибунця Кузі, визначали лікувальні властивості трав, фруктів та овочів, слухали музику водички, виконували оздоровчі фізичні вправи та задовольняли свою потребу в позитивно-емоційному спілкуванні з дорослими.

В середній групі „Незабудка” вихователь Мігович Л. Г. за участі батьків повела дітей у світ безпеки, під час якої ознайомлювала та закріплювала правила поводження дітей в різних життєвих ситуаціях на основі змісту подій та вчинків казкових героїв.

В старшій групі „Барвінок” вихователь Козачук О. О. більш поглиблено представила компетентність дітей в світлі валеологічної освіти. Діти дуже активно, емоційно, вірно представили свої знання в різних ситуаціях.

В страшій групі "Дзвіночок" вихователь Лєпшеєва Л. П. повела дітей у світ корисного харчування, провела з дітьми не лише обговорення даного питання, а й залучила їх до практичної самостійної трудової діяльності.

/Files/images/в 1.JPG/Files/images/в 2.JPG/Files/images/в 6.JPG/Files/images/в 3.JPG/Files/images/в 4.JPG/Files/images/в 7.JPG/Files/images/в 9.JPG/Files/images/в 10.JPG/Files/images/в 11.JPG/Files/images/в 12.JPG/Files/images/в 13.JPG/Files/images/в 15.JPG/Files/images/в 16.JPG/Files/images/в 17.JPG/Files/images/в 18.JPG/Files/images/в 19.JPG/Files/images/в 20.JPG/Files/images/в 22.JPG/Files/images/в 23.JPG/Files/images/в 24.JPG/Files/images/в 25.JPG/Files/images/в 26.JPG/Files/images/в 27.JPG/Files/images/в 28.JPG/Files/images/в 29.JPG/Files/images/в 30.JPG/Files/images/в 31.JPG/Files/images/в 32.JPG/Files/images/в 33.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 84