День Дошкілля

2016-09-27

/Files/images/27 09 3.JPG

Важливо не те, що і скільки ми робимо, а те, скільки любові та натхнення ми вкладаємо в свою працю…

27 вересня в ДНЗ „Ромашка” відбувся урочистий захід з нагоди святкування Всеукраїнського Дня Дошкілля. Для дітей та всіх працівників садочка організовано цікаву та змістовну концертну програму. До всіх присутніх зі словами привітань звернулася завідувач ДНЗ Г. Б. Кудренко. Слова вдячності Галина Борисівна висловила педагогічним працівникам, які безпосередньо причетні до справи навчання та виховання дітей, наголосила, що бути педагогом – це високе покликання і почесна місія, адже від професіоналізму, терпіння і мудрості, пильної уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – діти, а діти – це продовження життя і наша надія.

Працівників дошкільного закладу привітали представники Вишневої міської ради та начальник відділу освіти Києво – Святошинської РДА Івашко М. М., вручили почесні грамоти кращим із кращих працівників, які дійсно заслуговують глибоку повагу за самовіддану працю, високий професіоналізм та невичерпну творчу енергію.

Святковий настрій підтримали вірші та пісні, якими дзвінкі голосочки віщували славу та шану величній праці педагогів, дякуючи за щоденне тепло виховательських сердець, за щирість, доброту, за відданість своїй професії.

/Files/images/27 09 1.JPG/Files/images/27 09 2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 69