• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День захисника Вітчизни в ДНЗ "Ромашка" м. Вишневе

День захисника Вітчизни в ДНЗ "Ромашка" м. Вишневе

2016-10-13

/Files/images/14 10 16 1.JPG

14 жовтня - день захисників Вітчизни.У цей День колектив дошкільного закладу приєднується до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба!

Зі святом Вас, дорогі наші захисники!

13 жовтня 2016 року, в чудовий осінній день вся країна святкувала відразу три свята: День захисника Вітчизни, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Для козаків Покрова була найбільшим святом. Наші лицарі вірили, що Свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю козаки вважали своєю заступницею і покровителькою.

Слава про українських козаків, гідних синів свободолюбивого народу пролинула крізь століття. В наших жилах тече кров сміливих, відважних, розумних, вільних козаків, які мужньо та відважно виборюють свою свободу та незалежність.

Сміливість українських козаків була яскраво продемонстрована майже 2 роки тому на Майдані Незалежності України у м. Київ, і зараз – під час проведення антитерористичної операції на сході країни.

Напередодні свята вихованці дошкільного навчального закладу „Ромашка” вшанували мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, також за участю батьків та колективу працівників проведена акція „Допоможемо нашим воїнам”. Все, що підготовлено - продукти харчування, ліки,теплий одяг, вітальні листівки та дитячі малюнки буде переслано до 1-шої штурмової роти ДУК ПС, які знаходяться на передовій в Донецькій області. За чуйність, уважність, підтримку та допомогу дякувала завідувач ДНЗ Кудренко Г. Б. батьків та колег під час свята.

В ДНЗ було проведено музично-спортивну розвагу під назвою „Сильні, мужні дітлахи та їх батьки”.

На цьому святі проводилися чисельні змагання між батьками, дідусями, вихованцями ДНЗ "Ромашка", метою яких було показати маленьким козачатам, яким повинен бути справжній чоловік, підкреслити його важливі риси характеру та спритність, волю, силу та мужність. Поруч з представниками найсильнішої половини людства були і маленькі козачки, які вміло допомагали хлопчикам долати труднощі, виконували роль медичних сестер.

Для своїх татусів вихованці підготували чудові вірші, пісні та подарунки, які виготовили власними руками. Скільки натхнення та почуттів вклали діти та вихователі в це прекрасне свято. Кожним своїм віршиком діти підкреслювали, що вони маленька частина нашої рідної землі, славетного козацького краю.

Діти побажали татусям та дідусям міцного здоров'я, життя без тривог, матеріального благополуччя, світлих та щирих почуттів, добрих вірних друзів і чистого мирного неба над нашою матінкою Україною.

/Files/images/14 10 16 2.JPG/Files/images/14 10 16 3.JPG/Files/images/14 10 16 4.JPG/Files/images/14 10 16 5.JPG/Files/images/14 10 16 6.JPG/Files/images/14 10 16 7.JPG/Files/images/14 10 16 8.JPG/Files/images/14 10 16 9.JPG/Files/images/IMG_0814.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 102