День Матері.

2018-05-11

/Files/images/день матері 2018 7.jpg

Як сонце посилає свої проміння,

зігріваючи усе живе на землі,

так і любов матері завжди

зігріває дитину.

День матері – це всесвітнє свято, присвячене усім матусям світу. На Україні цей день відзначається у травні. Його мета– підтримати традиції бережливого ставлення до жінки, відзначити значущість в нашому житті найголовнішої людини – матері.

Наш колектив дошкільного навчального закладу «Ромашка» не залишився осторонь цієї події. Так, 11 травня 2018 року в святково прибраній залі було влаштовано урочисте свято присвячене Дню матері. В цей день діти середньої групи «Барвінок» разом з вихователем Козачук О. О., музичним керівником Мягкоход О. В. вітали своїх матусь піснями, танцями та віршами, висловлюючи вдячність за невтомну турботу, любов, терпіння і відданість. Також проведені тематичні інтегровані заняття по всіх групах, підготовлені дітьми подарунки власноруч для привітання любих мам.

Свято сприяло зміцненню родини, налагодженню більш тісних відносин між дітьми та їх батьками, створивши позитивний настрій. Діти обов’язково повинні розуміти, ким є для них матуся і якої пошани вона заслуговує. Безперечно, День матері – це один з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до останніх своїх днів несе у своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї матусі, яка усе зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде безмежно любити невзираючи ні на що.

Мамо найдорожча, мамочко єдина,

Щирі побажання - від доні, від сина.

Квіточок пахучих принесли багато

В цей травневий ранок, у велике свято!

/Files/images/день матері 2018 1.jpg/Files/images/день матері 2018 2.jpg/Files/images/день матері 2018 3.jpg/Files/images/день матері 2018 4.jpg/Files/images/день матері 2018 5.jpg/Files/images/день матері 2018 6.jpg/Files/images/день матері 2018 7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 74