• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Щасливе дитинство найменших вишнівчан»

«Щасливе дитинство найменших вишнівчан»

2018-06-01

/Files/images/01 06 2018 4.jpg

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей.

Цей день покликаний нагадати суспільству про необхідність дотримання прав дитини, боротьби з експлуатацією дитячої праці, прав дитини на освіту, дозвілля й захист від фізичного та психологічного насилля, це добрий привід замислитися над проблемами малят.

Діти – це світлі промінчики надії для батьків, в яких вони бачать здійснення своїх мрій і сподівань. Вони – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від дорослих залежить, яким буде становлення цих дітей, як складеться їхня доля. Пам’ятати про це дорослі повинні не тільки в свято, а й повсякчас.

В такий важкий час для країни і для кожного з нас першочерговим завданням освітян дошкільного навчального закладу «Ромашка» є забезпечення належних умов для того, щоб кожна дитина росла здоровою і щасливою, мала можливість розвити свої інтереси та здібності, отримала належну освіту та виховання» відмітила в своєму виступі-привітанні завідувач ДНЗ «Ромашка» Галина Борисівна Кудренко.

Сьогодні в садочку весело та голосисто. Зранку відбувся загальносадовий захід до Дня захисту дітей . В перший день літа завітала до дітей справжня красуня – Літо (практичний психолог Чернявська О. Є. , клоуни – веселуни Чупа і Чупс (вихователі Заєць О. В. та Лєпшеєва Л. П.) Було весело, радісно і діти були щасливими, бо вони брали участь у різноманітних конкурсах, іграх, естафетах, танцювали, співали, малювали на асфальті.

У нашої української малечі повинно бути щасливе мирне дитинствo. І всі віримо, що так воно і буде. Тож турбота про дітей, захист їх прав повинен стати одним з найголовніших обов’язків дорослих. Кожного дня, зігріваючи любов’ю і теплом кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього, працівники дошкільного закладу «Ромашка» намагаються зростити своїх вихованців достойними людьми, які неодмінно стануть гордістю України.

Хай панує мир на нашій Землі!

Хай діти зростають в любові та мирі!

/Files/images/01 06 2018 1.jpg/Files/images/01 06 2018 2.jpg/Files/images/01 06 2018 3.jpg/Files/images/01 06 2018 5.jpg/Files/images/01 06 2018 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 78