• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Різдвяні свята - найкрасивіша зимова казка.

Різдвяні свята - найкрасивіша зимова казка.

2019-01-17

Різдвяні свята - найкрасивіша зимова казка. Вони приходять до людей морозної ночі, у світлі зірок і гучному співі хору. Звуки дитячих голосів, наповнюють торжеством Всесвіт. На землі, запановує мир, а серця сповнюються доброю волею. Малюки співають колядки, щедрівки, розгортають Різдвяне святкове дійство. А у відповідь діти отримують вітання, подарунки та щирі посмішки.

Сьогодні, діти нашого садочка завітали до Вишневої міської ради, щоб привітати мера міста Іллю Дікова та увесь колектив міської ради з Різдвяними святами. Різдвяна мелодія «Щедрик» М. Леонтовича лунала в коридорах та кабінетах міськради. Святковий Вертеп, представлений дітьми, дуже радував всіх дорослих, присутніх на вітанні. Пісня «Свято Божого різдва» Наталі Май, у виконанні дітей, дуже зачарував всіх присутні,затронувши душі всіх українців своєю душевністю та патріотичним настроєм. Щедрувальники та колядники бажали всім миру, щастя, здоров’я, злагоди, добробуту.

У відповідь діти отримали слова вдячності від усіх присутніх, щирі посмішки та побажання бути зоровими, щасливими та зростати в рідній, милій серцю Україні. А ще були подарунки від мера міста. Діти були дуже задоволені та приємно вражені.

Дорослі нашого дошкільного навчального закладу створюють дітям святкову атмосферу, яка має своє продовження біля ялинки в прикрашеній залі.
Завдяки креативній творчості педагогів, музичного керівника, вихователів груп, їх високій професійній майстерності діти отримують задоволення і святковий настрій.
Такі свята навчають дітей жити за українськими традиціями, гостинності, щедрості, працелюбності.
Тож нехай ці свята - вісники оновлення мрій і сподівань, в своєму подовженні принесуть дітям, колегам, батькам добро, мир і достаток.

/Files/images/17 01 19 5.JPG

/Files/images/17 01 19 2.JPG/Files/images/17 01 19 3.JPG/Files/images/17 01 19 1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 95