• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Колективні перегляди в дошкільному закладі.

Колективні перегляди в дошкільному закладі.

2019-02-07

/Files/images/07 02 19 3.jpg

У ДНЗ «Ромашка» проходять колективні перегляди організованих видів освітньої діяльності у рамках підготовки до засідання педагогічної ради «Про організацію ігрової та театралізованої діяльності дітей дошкільного віку для розвитку творчого потенціалу,життєвої компетентності».

Важливою й найефективнішою формою методичної роботи з вихователями є проведення відкритих занять. Вимога до занять така - вони мають відповідати сучасним вимогам. Тобто, бути інтегрованими з використанням інноваційних технологій. Заняття відвідують і досвідчені педагоги і молодіті, що лише паочинають свою педагогічну діяльність, бо жодна порада, пояснення не допоможуть так, як демонстрування показу.


07.02.2019 року вихователі та педагоги - спеціалісти відвідали інтегроване заняття в молодшій групі «Волошка» з теми «Теремок- Холодок» (вихователь Бойко Т. А.) з використанням елементів драматизації, кріотерапії, психологічних етюдів, дидактичних, рухливих ігор та вправ, музикотерапії.

Педагоги також мали можливість переглянути інтегроване заняття в старшій групі «Барвінок» (вчитель англійської мови Мельник В. С.) з теми «Казкова англійська» з використанням різних видів роботи з дітьми на закріплення та уточнення знань дітей про привітання, емоції, вміння рахувати, називати частини тіла , визначати та називати кольори, спілкуватись, грати в ігри та співати на англійській мові.

/Files/images/07 02 19 1.jpg/Files/images/07 02 19 2.jpg/Files/images/07 02 19 0.jpg/Files/images/07 02 19 3.jpg/Files/images/07 02 19 4.jpg/Files/images/07 02 19 5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 95