Щасливе дитинство в країні любові

2019-02-14

/Files/images/14 02 19 6.jpg

Сьогодні в нас радісне та веселе свято - День Святого Валентина, день любові і всіх закоханих, дружби, миру, доброти, чесності, сміху, веселощів. Хоча воно і не є традиційним для нашого народу, проте це свято вже стало улюбленим та одним із найпопулярніших.

У нашому дошкільному закладі малята люблять його святкувати, тому сьогодні теж святкували із радістю, задоволенням та чудовим настроєм.

В кожній віковій групі створено атмосферу свята, сприятливі умови для спілкування, а також участь в майстер-класах, іграх, забавах.

Діти середньої групи «Дзвіночок» разом з вихователем Мігович Л. Г. поринули у чарівний світ «Бантиків». І день «Валентинчиків» і «Бантиків» поєднали всіх діток, а хлопчики були особливо уважними до дівчаток, як справжні джентльмени - дарували дівчаткам компліменти, приємні побажання та валенинки. І були у нас «Міс Бантик», «Містер Бантик », «Найбільший бантик», «Найменший Бантик», «Найкумедніший Бантик», «Найвеселіший бантик».

Діти старшої групи «Барвінок» разом з вихователями Заєць О. В. і Козачук О. О. вчилися самостійно вирізати, комбінувати, створювати індивідуальні валентинки, а також створили копозицію «Свято Валентинок», вітали один одного «валентинками», дарували один одному любов, щиру посмішку та отримували радість від спілкування, від участі в організованих конкурсів та тренінгових вправ.

Діти старшої групи «Незабудка» разом з вихователем Котляревською В. В. готували подаруночок для найрідніших мам - малювали портрети своїх мам, а також виготовляли валентинчики, дарували вітання та найкращі побажання один одному, педагогам та батькам. Це стало гарною традицією.

Протягом всього дня в закладі панував чудовий настрій та лунав радісний дитячий сміх.

Ось заради таких моментів працює весь колектив дошкільного закладу.

/Files/images/14 02 19 3.jpg/Files/images/14 02 19 2.jpg/Files/images/14 02 19 4.jpg/Files/images/14 02 19 5.jpg/Files/images/14 02 19 6.jpg/Files/images/14 02 19 7.jpg/Files/images/14 02 19 9.jpg/Files/images/14 02 19 8.jpg/Files/images/день 2019.jpg/Files/images/день 2019 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 94