Тиждень Довкілля.

2019-04-22

/Files/images/еко 2019 8.jpg

В ДНЗ «Ромашка» в період з 15 по 22 квітня 2019 року триває тиждень Довкілля.

Метою тижневика є привернення уваги не тільки дітей, а й дорослих до проблем охорони довкілля, визначення позитивного та негативного впливу людини на стан природи, сприяння вихованню любові до навколишнього.

В рамках проведення цього тематичного тижня організовується чимало цікавих різноманітних форм роботи із дітьми: еколого-тематичні заняття з проблеми екологічного виховання, з застосуванням продуктивної та дослідницької діяльності дітей, екологічні турніри між вихованцями старших груп, спортивні розваги, трудові десанти,пізнавальне екологічне шоу, підсумковий екологічний захід «День Землі».

До проведення тижня ДОВКІЛЛЯ долучилися і батьки вихованців, які взяли активну участь в акції «Наші діти у садочку, наче квіти у віночку» та конкурсі «Маленька грядочка на підвіконні». Також батьки допомогли педагогічним працівникам облаштувати квітники на території дошкільного закладу, висадили квіти та кущі.

Природа оточує нас,вона поруч із нами,вона в нас. Без природи неможливе життя на Землі, тому ми маємо берегти її. Адже оберігаючи природу, ми оберігаємо себе. Наша мета - навчити дітей не на словах,а на ділі допомагати природі, а саме - не смітити, не руйнувати, не зривати, не нищувати, а виховувати відповідальність за життя всього, що нас оточує.

/Files/images/еко 2019 2.jpg/Files/images/еко 2019 3.jpg/Files/images/еко 2019 4.jpg/Files/images/еко 2019 1.jpg/Files/images/еко 2019 5.jpg/Files/images/еко 2019 6.jpg/Files/images/еко 2019 7.jpg/Files/images/еко 2019 8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 93