«Пам’ять вічно жива»

2019-05-08

/Files/images/день перем 2019.jpg

День Перемоги... У нашій країні не має бути жодної людини, для якої цей день був би звичайним. Це свято зі сльозами на очах, день спогадів, день пам’яті, день боротьби за мир...

Виховання патріотизму змалку, бажання бути захисником, знання та вшанування пам’яті попередніх поколінь нині дуже актуальні. Наш народ пам’ятає про своє героїчне минуле, вшановує пам’ять про тих, хто загинув задля щасливого майбутнього.

Традиційним стало в системі роботи колективу, як підсумок роботи з патріотичного виховання, проведення екскурсії в дні пам’яті до монумента загиблим воїнам.

Відзначаючи 74 річницю Великої Перемоги, День пам'яті та примирення, вихователі старшої групи "Незабудка" Коротинська В. А. та старшої групи "Барвінок" Заєць О. В. біля пам’ятника розповіли дітям про історичні події того грізного часу, познайомили з історією бойової відваги воїнів, які захищали рідну землю. Малята читали вірші про День Перемоги, про подвиги та героїзм воїнів Великої Вітчизняної війни, хвилиною мовчання діти вшанували пам’ять загиблих за мирне небо над Україною та поклали квіти до вічного вогню.

Відзначення Дня пам’яті та примирення сприяє вихованню у дітей патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до ветеранів війни та нинішніх захисників Вітчизни. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Тож саме вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

/Files/images/день перем 19 1.jpg/Files/images/день перем 19 2.jpg/Files/images/день перем 19 3.jpg/Files/images/день перем 19 4.jpg/Files/images/день перем 19 5.jpg/Files/images/день перем 19 6.jpg/Files/images/день перем 19 7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 76