• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Осіння спартакіада старших дошкільників.

Осіння спартакіада старших дошкільників.

2019-10-17

/Files/images/спартакиада 2019 6.jpg

Фізичне виховання є одним з найважливіших напрямків дошкільної освіти. Воно спрямоване на збереження і зміцнення здоров'я дошкільників, гармонійний розвиток, формування у дітей життєво важливих рухових умінь і навичок, вироблення звички до здорового способу життя. У системі заходів, спрямованих на зміцнення здоров'я, загартування, виховання у дітей прагнення бути сильними, спритними, витривалими важливе місце належить проведенню тижню спорту, а також маленьким спартакіадам дошкільників.

В ДНЗ «Ромашка» проведена осіння спартакіада за участі дітей старшої групи «Дзвіночок» . Організатори змагань - інструктор з фізвиховання В. О. Наглянець, вихователь В. В. Котляревська, сестра медична Т. С. Іваненко, вихователь-методист Г. І. Кириченко залучили дітей до активної рухової діяльності, забезпечуючи здоров’язберігаючу та стимулюючу систему активізації дошкільників. Учасники та переможці різних видів спорту отримали нагороди. Девіз учасників змагань: «Бути здоровим – висока мета, кожного хто у садочку зроста». Цей захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя.

Проведення спартакіад дошкільників дає змогу з дошкільного віку залучати дітей до спорту, до занять з фізичної культури, ознайомлювати дітей з ідеями олімпійського руху.

/Files/images/спартакиада 2019 1.jpg/Files/images/спартакиада 2019 2.jpg/Files/images/спартакиада 2019 3.jpg/Files/images/спартакиада 2019 4.jpg/Files/images/спартакиада 2019 5.jpg/Files/images/спартакиада 2019 6.jpg/Files/images/спартакиада 2019 7.jpg/Files/images/спартакиада 2019 8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 72