Осінні канікули радують малят

2019-11-01

/Files/images/1 11 19 3.jpg

В ці прекрасні сонячні осінні дні дітям дуже комфортно та радісно. Тиха осіння пора. Сонечко світить та пригріває, а вся дітвора під час канікул відпочиває. В нашім садочку осінні канікули проходять змістовно та цікаво. Адже кожен день має свою тематику та відповідно наповнений змістом.

З метою зниження психологічного та розумового навантаження дітей педагогами створені такі умови. Щоб діти більше відпочивали, творили красу своїми руками, гралися улюбленими іграшками, розвивали творчі здібності в процесі малювання, ліплення, аплікації, в ігровій та художньо-мовленнєвій діяльності, більше відпочивали на свіжому повітрі, займались спортивними вправами та милувались красою рідної природи.

Кожного дня надана можливість дітям зміцненню здоров’я – це ранкові цікаві зустрічі, веселі казкові руханки, ігри на свіжому повітрі, профілактичні оздоровчі заходи в соляній кімнаті. В день Казки в молодшій групі «Волошка» та «Незабудка» діти інсценували казки «Колобок», «Рукавичка» та «Колосок», в групі раннього віку діти розважались своїми улюбленими іграшками. В старших групах в день творчості та креативності діти займалися художньою діяльністю. Кожен день спілкування та участі кожного в усіх заходах несе дітям радість та здоров’я.

/Files/images/1 11 19 1.jpg/Files/images/1 11 19 2.jpg/Files/images/1 11 19 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 97