• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Місячник здорового способу життя «Бережімо себе, діти»

Місячник здорового способу життя «Бережімо себе, діти»

2019-11-29

/Files/images/29 11 19 1.jpg

В рамках проведення місячника здорового способу життя та тижня безпеки життєдіяльності в дошкільному закладі проведено ряд методичних заходів по збереженню та зміцненню здоров'я дітей та виробленню правил безпечної поведінки в усіх сферах життєдіяльності.

Діти – допитливі та безстрашні, вони ще не здобули негативного життєвого досвіду. Саме тому ризик, що вони потраплять у небезпечну ситуацію дуже великий. Педагоги нашого закладу шукають шляхи до дитячої свідомості, щоб спонукати їх замислюватись над власними вчинками, формувати у малечі свідоме розуміння наслідків необачної поведінки, як особистої, так і для оточуючих. У формі бесід, ігор, індивідуальної роботи, читання художньої літератури, застосування ТЗН, екскурсій, розваг, тощо вихователі подають дітям матеріал з різних видів безпеки життєдіяльності за темами «Азбука автомобільних доріг», «Вогонь – друг, вогонь – ворог», «Людина серед людей та предметів», «У природи є різна погода», «Школа екстремальних ситуацій», адже ці знання обов’язково допоможуть їм у різних життєвих ситуаціях.

Цікавими та змістовними були організовані освітні заходи в тематичні тижні «тиждень оздоровчої терапії», «тиждень валеологічного всеобуча», «тиждень безпеки життєдіяльності»

В середній групі «Барвінок» та старшій групі «Дзвіночок» вихователем Клименко І. С., Котляревською В. В. та інструктором з фізичного виховання Наглянець В. О. проведена музично-спортивні розвага «В гостях у Світлофора Моргайка» та «Служба 101», які активізували дітей до практичної діяльності в вирішенні різних надзвичайних ситуацій.

/Files/images/29 11 19 1.jpg/Files/images/29 11 19 2.jpg/Files/images/29 11 19 3.jpg/Files/images/29 11 19 5.jpg/Files/images/29 11 19 6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 116