• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриті заходи до педагогічної ради.

Відкриті заходи до педагогічної ради.

2019-11-21

Однією з традиційних форм поширення перспективного педагогічного досвіду є показ педагогами певної форми роботи з дітьми - це відкритий методичний захід.

Під час відкритого перегляду заняття чи іншої форми роботи педагог демонструє колегам власний позитивний або інноваційний досвід щодо реалізації методичної ідеї чи застосування певного прийому або методу взаємодії з дітьми.

Важливим засобом, що сприяє обміну педагогічним досвідом та стимулює педагогів до вдосконалення власної професійної майстерності, є проведення ними відкритих заходів.

Готуючись до педагогічної ради з теми «Цінності дитячої душі» в закладі проведено перегляд тематичних занять.

Цікавими та змістовними представлені інтегровані заняття в молодшій групі «Незабудка» вихователем Коротинською В. А. з теми «Чужої біди не буває» та вихователем Козачук О. О. в молодшій групі «Волошка» з теми «Чарівна сила доброти».

Під час проведення колективних переглядів вихователі продемонстрували свою педагогічну майстерність і професіоналізм. Кожен педагог дитячого садка відвідав відкриті заходи, де не тільки подивився роботу своїх колег, а також взяв активну участь в обговоренні переглянутих заходів.

Кiлькiсть переглядiв: 104