Акція «Збережи ялинку!»

2020-01-17

/Files/images/10 01 20 7.jpg

З метою виховання відповідальності за навколишній світ, підвищення екологічної культури, дбайливого ставлення до природи в нашому дитячому садку «Ромашка» проходить виставка новорічних композицій «Екологічна ялинка» в рамках акції «Збережемо ялинку!»

Маленькі учасники акції разом з вихователями, батьками створили креативні ялинки з використанням різноманітних матеріалів - з паперу, з ниток, з тканини, з ялинкового дощику, із серветок, з ватних дисків, з борошняних виробів і навіть зі справжнісіньких цукерок та печива. Ці чарівні ялинки прикрасили приміщення дошкільного закладу та групи «Волошка», «Дзвіночок», «Незабудка», «Барвінок», «Ромашка».

Потім була створена загальна композиція «Хоровод екологічних ялинок».

У всіх роботах відчувалася фантазія та творча майстерність дорослих та дітей. Учасники виставки створили святкову атмосферу без знищення живого дерева.

Переможцями огляду-конкурсу «Збережемо ялинку» стали всі композиції, тому що виготовлені руками батьків та дітей, вихователів та дітей, і несуть в собі природозберігаючу суть – люди є частинкою природи і її збереження залежить лише від нас-дорослих і маленьких громадян такого великого світу.

/Files/images/10 01 20 6.jpg/Files/images/10 01 20 5.jpg/Files/images/10 01 20 4.jpg/Files/images/10 01 20 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 159