• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Та прийшли до нас три праздники в гості"

"Та прийшли до нас три праздники в гості"

2020-01-16

/Files/images/16 01 3.jpg

Продовжуючи відзначення циклу зимових свят, педагоги та діти разом з батьками групи «Дзвіночок» ДНЗ «Ромашка» запросили гостей на заключне святкування циклу Різдвяних свят «Та й прийшли до нас три праздники в гості» до святково прикрашеної зали.

Музична зала перетворилась на затишну домашню оселю з різдвяним столом, з національними стравами та яскраво прибранною ялинкою. Гостинна господиня (вихователь Мігович Л. Г.) радо зустріла гостей, привітала дітей та батьків, нагадали їм традиції святкування свята Різдва в Україні.

В цей святковий день Водохреща у виконанні дітей прозвучали Різдвяні пісні, колядки та щедрівки. Колядники та Циган водили Козу, Василь та Маланка веселили присутніх. Святкове дійство організоване музичним керівником Мягкоход О. В., вихователями Мігович Л. Г., Заєць О. В., Коротинською В. П., Демською О. В., було величавим та патріотичним. Діти з захопленням грали в українські народні ігри, танцювали, співали. Проведення цього свята є щорічною традицією дошкільного закладу і має на меті ознайомлення дітей з народними святкуваннями, об’єднання педагогічного, дитячого та батьківського колективів, прищеплення любові до рідної країни, її звичаїв та традицій, які сягають у глибоку давнину, є стійким елементом української історії і культури. Тому все довкілля, все те, що нас оточує – це наслідок минулих подій, а в тому, що відбувається зараз і народжується наше майбутнє.

Зі святом, рідна Україна і українці!

/Files/images/16 01 2.jpg/Files/images/16 01 1.jpg/Files/images/16 01 3.jpg/Files/images/16 01 4.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 130