День відкриття дошкільного закладу

2020-07-27

/Files/images/27 07 20 1.jpg
ДНЗ "Ромашка" відкрив свої двері для малюків 27 липня 2020 року.
Дітей вихователі зустрічали на вулиці, всім вимірювали температуру. Більш детально про перші робочі дні в умовах карантину журналістці міської газети "Наше місто" розповіла завідувач дошкільного закладу Галина Кудренко.
У дитячому садку "Ромашка" на подвір’ї гамірно, після карантину майданчики наповнилися дитячим сміхом.
У карантинних умовах для дітей мало що змінилося, лише незвичний вигляд вихователів, бо вони в марлевих масках та рукавичках.
Ми почали працювати в нових умовах, в яких ніколи не працювали. Відкрили чотири групи, зараз у садочку 26 вихованців.
Завдячуючи місцевій владі, ми забезпечені в достатній кількості захисними масками, безконтактними термометрами для вимірювання температури у працівників та дітей, антисептиками для обробки рук, сенсорними дозаторами з рідким милом, паперовими одноразовими рушниками, миючими та дезінфікуючими засобами, рукавичками, бактерицидними, ультрафіолетовими лампами для обробки приміщень.
Пріоритетним завданням у цей період для нас є формування в дітей свідомої звички дотримуватися правил індивідуальної гігієни, удосконалення гігієнічних навичок. Діти мають усвідомлювати те, що гігієнічні заходи, зокрема миття рук та їх дезінфекція - життєво важливі звички, а не режимні процедури, які можна забути після епідемії.
Нові реалії життя диктують особливі умови роботи. Від їх дотримання залежить найважливіше - життя і здоров'я дітей, їхніх родин. Відтак, відповідальність покладається не тільки на працівників дошкільного навчального закладу, батьки також мають суворо дотримуватися вимог та рекомендацій і бути відповідальними.

/Files/images/27 07 20 3.jpg/Files/images/27 07 20 1.jpg/Files/images/27 07 20 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 93