День літнього іменинника

2020-09-17

/Files/images/осінь 2020 4.jpg

Сьогодні в дошкільному закладі святковий настрій, святкують діти день народження. День народження - це щасливий час у житті кожного з нас. Але особливо важливий цей день для дитини. Для малечі це – свято добрих слів, чудових подарунків і щасливих спогадів. У цей день навколо іменинника відбуваються справжні чудеса, збуваються його мрії та бажання.

Сьогодні ми відмічамо день народження діток, які народилися влітку та весною. Адже пів року діти не мали змоги спілкуватись з своїми друзями в зв’язку з адаптивним карантином, але вони дуже чекали, що святкувати свій день народження в садочку будуть обов’язково. І це свято сьогодні зігріте посмішками, щирими привітаннями та гарними подарунками. У садочку панує атмосфера любові, позитивних емоцій, радості та веселощів.

Діти із задоволенням полинули в казковий світ чарівності. Цей світ казковості, цікавих зустрічей створили педагоги Бойко Тетяна Анатоліївна, Наглянець Валентина Олександрівна, Івлієва Людмила Миколаївна.

До дітей завітав справжній Карлсон, що живе на даху. З захопленням і цікавістю діти спілкувались з веселим та завзятим, смішним та креативним Карлсоном.

Цікаво проведені заходи надали можливість кожній дитині проявити себе в пісні, таночку, музично-ритмічній грі, подорожі загадкових ігор-розваг.

Родзинкою свята стало вручення іменинникам подарунків кумедним Карсоном, музичним привітанням «Ми вітаємо тебе…», веденням музичного хороводу «Коровай», загадуванням бажань при задуванні свічок на святковому короваї, якого приготували для іменинників кухарі дошкільного закладу.

Метою такого заходу є сприяння встановлення дружніх стосунків між дітьми, пробудження у дітей почуття любові, взаємоповаги, намагання зробити щось приємне один одному, жити в мирі та злагоді, забезпечити гарний святковий настрій.

/Files/images/осінь 2020 1.jpg/Files/images/осінь 2020 2.jpg/Files/images/осінь 2020 3.jpg/Files/images/осінь 2020 4.jpg/Files/images/осінь 2020 5.jpg/Files/images/осінь 2020 6.jpg/Files/images/осінь 2020 7.jpg/Files/images/осінь 2020 8.jpg/Files/images/осінь 2020 9.jpg/Files/images/осінь 2020 9а.jpg/Files/images/осінь 2020 9б.jpg/Files/images/осінь 2020 9в.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 152