День працівників освіти

2020-10-02

/Files/images/osvyta1 (1).jpg
День працівників освіти, День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, приємні слова на адресу тих, хто віддає свою любов та серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає життєвої мудрості. Це свято єднає дорослих і дітей, педагогів і батьків, усіх людей, причетних до дошкільного дитинства. Бути вихователем – високе покликання і глибока повага.
В ці прекрасні осінні дні в дошкільному закладі і діти і дорослі святкували цей день по особливому. Діти вітали своїх улюблених вихователів, а батьки. висловивши подяку подяку всім працівникам, впевнені, що щасливе дитинство та подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу кожної дитини.
Вітаючи працівників з професійним святом завідувач ДНЗ Галина Кудренко винесла подяку всім членам колективу за співпрацю, творчість та відповідальне ставлення до своїх посадових обов’язків, за любов до дітей, за відданість своїй професії.
Завітали до дошкільного закладу і представники Вишнівської міської ради. Міський голова Ілля Діков та представники місцевої ради привітали працівників дошкільного закладу зі святом, вручили троянди та подякували всім неоціненний вклад кожного працівника в розвиток дошкільної освіти.
Отже, Всеукраїнський День дошкілля в дошкільному закладі став символом різнобарвного та чарівного, безтурботного та казкового дитинства.

/Files/images/освіта.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 94