• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тематична розвага «Як ми вірус з дитячого садка проганяли»

Тематична розвага «Як ми вірус з дитячого садка проганяли»

2020-11-13

/Files/images/корона 4.jpg
В рамках проведення місячника здорового способу життя в дошкільному закладі «Ромашка» організовано День Здоров’я на тему «Обережно, коронавірус!»
Основна мета методичного заходу – продовжувати, розширювати та закріплювати знання дітей про здоровий спосіб життя, про погані вчинки коронавірусу та заходи безпеки, пов’язані з ним.
А щоб було дітям цікаво, доступно та зрозуміло педагоги організували захід в театрально-ігровій формі. Тож зустрічали дітей середньої групи «Незабудка» та старшої групи «Дзвіночок» ведуча Валентина Наглянець, інструктор з фізичного виховання та Фея Здоров’я – вихователь старшої групи Тетяна Бойко .
Радісною та цікавою була зустріч дітей з Вітамінами, які діти знають і вірно їх вихначають, цікавою була руханка «У лісі», «Гриби та пеньочки», зустріч з зайчиком-спортсменом, який виконував гімнастику з дітьми «Сонечко, пострибай!», зустріч з будильником , який допоміг дітям чітко виконувати завдання гри «Режим - наш друг», зустріч з дидактичною гра «Шкідливо чи корисно», з руханкою-декламацією «Правила вірусної безпеки».
Діти проявили свої знання, вміння, змогли висловити свої враження, думки, правила, а також пережити низку емоцій - позитивних і негативних при появі і діях самого справжнього Коронавірусу (роль виконана вихователем середньої групи Ларисою Лєпшеєвою).
То ж з великими емоціями та активно діти прогнали Коронавірус з дитячого садочка «Ромашка».
Корисною та пізнавальною видалася прогулянка!

/Files/images/корона 1.jpg/Files/images/корона 2.jpg/Files/images/корона 3.jpg/Files/images/корона 4.jpg/Files/images/корона 5.jpg/Files/images/корона 6.jpg/Files/images/корона 7.jpg/Files/images/корона 9.jpg/Files/images/корона 8.jpg/Files/images/корона 10.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 125