Новорічна загадкова магія.

2020-12-22

/Files/images/старша 001.jpg
Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія чарівництва і казки. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням. Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Святковий настрій відчувався на кожному кроці: від дивовижно прикрашеної ялинки, колоритних декорацій малих щедрувальників, від власноруч зроблених дітьми і вихователями новорічних прикрас, до дійств, які відбуваються безпосередньо на святкових ранках.
Святковий Новорічний ранок «Новорічне турагенство 2021» в старшій групі «Дзвіночок» відбувся 22 грудня. Ведуча святкового дійства- вихователь Ірина Клименко, Лариса Багинська та казкові герої - Баба Яга (вихователь Тетяна Бойко), Сніговик (вихователь Оксана Козачук), Снігуронька (вихователь Олена Демська), які завітали на свято, створили для дітей казковий затишок та входження дітей в світ незабутніх вражень. Дошкільники із задоволенням читали вірші, співали пісні, водили хороводи, грали в ігри. Дуже весело та радісно було дітлахам, адже веселий настрій дітям та гостям дарували казкові герої.
Позитивні емоції отримали всі, хто був присутнім в світі казкового дитинства.
Адміністрація та колектив дошкільного закладу вітає усіх з роком Білого Бика, наступаючими святами з побажанням злагоди і затишку у родинах, миру і спокою в країні, щасливого дитинства усім діткам.

/Files/images/старша 004.jpg/Files/images/старша 003.jpg/Files/images/старша 002.jpg/Files/images/старша 001.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 104