Новий рік засвічує огні.

2020-12-22

/Files/images/вол 04.jpg
Феєрія новорічних свят – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.
Новорічний ранок для в середній групі «Волошка» проведено 22 грудня 2020 року. Ведуча святкового дійства - вихователь Оксана Заєць, музичний керівник Олена Мягкоход та казкові герої - Баба Яга (вихователь Тетяна Бойко), Сніговик (вихователь Оксана Козачук), Снігуронька (вихователь Олена Демська), які завітали на свято, створили для дітей казковий затишок та входження дітей в світ незабутніх вражень. Дошкільники із задоволенням читали вірші, співали пісні, водили хороводи, грали в ігри. Дуже весело та радісно було дітлахам, адже веселий настрій дітям та гостям дарували казкові герої.
Позитивні емоції отримали всі, хто був присутнім в світі казкового дитинства.
Адміністрація та колектив дошкільного закладу вітає усіх з роком Білого Бика, наступаючими святами з побажанням злагоди і затишку у родинах, миру і спокою в країні, щасливого дитинства усім діткам.

/Files/images/вол 01.jpg/Files/images/вол 03.jpg/Files/images/вол 05.jpg/Files/images/вол 04.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 103