"Старий рік минає, Новий наступає..."

2021-01-19

/Files/images/коляд 7.jpg
Різдвяні свята - найкрасивіша зимова казка. Вони приходять до людей морозної ночі, у світлі зірок і гучному співі хору. Звуки дитячих голосів, наповнюють торжеством Всесвіт. На землі, запановує мир, а серця сповнюються доброю волею. Діти співають колядки, щедрівки, розгортають Різдвяне святкове дійство. І у відповідь отримують подяку, вітання, подарунки та щирі посмішки.
…І знову, як багато століть тому, звучать Різдвяні колядки…
Продовжуючи святкування циклу календарно-обрядових зимових свят, педагоги та діти старшої групи «Дзвіночок» ДНЗ «Ромашка» запросили членів колективу на заключне святкування циклу Різдвяних свят «Та й прийшли до нас три празники в гості» до святково прикрашеної зали..
Музична зала перетворилась на затишну домашнюю оселю з різдвяним столом з національними стравами та яскраво прибранною ялинкою. Господиня (вихователь Тетяна Бойко) та Господар (вихователь Лариса Лєпшеєва) радо зустріли і привітали зі святом, запропонувала здійснити подорож по стежках календкарно-обрядових свят, щоб діти відчули магію чарівності українських звичаїв та обрядів, що заполоняють своєю оригінальністю святкування і дорослих і дітей.
Святковий Вертеп з Різдвяною зіркою, ігри з Циганом (вихователь Ірина Клименко), з хитрою Козою, Лікарем, Меланкою та Василем, музичні вітання щедрувальників «Старий рік минає…Новий наступає…», колядників, засівальників, водіння хороводів «Україна колядує! Колядує вся земля! В небі ангели співають! Прославляємо Хреста!» (Музичний керівник Лариса Богимська) були дуже зворушливими та душевними. На святі і святковий стіл накрили, ще й кутею, варениками з вишнею пригостили, а запивали смачним духмяним узваром.
Свято вдалося на славу!
Щиро вітаємо всіх з Різдвяними святами та дякуємо батькам за активну участь в підготовці організації святкового дійства.

/Files/images/коляд 5.jpg/Files/images/коляд 6.jpg/Files/images/коляд 7.jpg/Files/images/коляд 1д.jpg/Files/images/коляд 2а.jpg/Files/images/коляд 2б.jpg/Files/images/коляд 3б.jpg/Files/images/коляд 2в.jpg/Files/images/коляд 2е.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 83