• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Колядуємо, засіваємо, зі святами вітаємо!

Колядуємо, засіваємо, зі святами вітаємо!

2021-01-18

/Files/images/коляд 4.jpg
Святкові вечори - це зимові народні гуляння, які розпочинаються на Різдво і тривають два тижні, аж до Водохрещення.
«Радуйся, бо прийдуть до тебе три празники в гості», - закликає народна колядка. І справді, приводів для радощів у цей час вдосталь - скрізь панує світла, весела круговерть величавих пісень, запальних жартів та щедрих частувань.
От і сьогодні, на Святий вечір, 18 січня, в святковій залі зібралися діти середньої групи «Волошка» та працівники закладу, щоб звеличувати українські звичаї та традиції, які тривожать та радують і дорослих, і дітей.
З появою малят, таких щасливих та величавих в українському вбранні, одразу ж запанувала святкова і радісна атмосфера, бо по садочку звучало «Щедрик, щедрик, щедрівочка! Сієм, сієм, посіваєм, з Новим роком вас вітаєм!»
Господиня (вихователь Оксана Козачук) та Господар (вихователь Оксана Заєць) в формі квесту організували зустрічі дітей на святах - Святого Миколая, Різдва Христового, Меланки та Василя, Водохреща.
Вихователі ознайомили дітей з традиціями святкування різдвяних свят, а діти розповідали щедрівки, колядки, засівали гостей на щастя, добробут, здоров’я та мир в новому році. На святі і святковий стіл накрили, ще й кутею, варениками з вишнею пригостили, а запивали смачним духмяним узваром.
Свято вдалося на славу!

Щиро вітаємо всіх з Різдвяними святами та дякуємо батькам за активну участь в підготовці організації святкового дійства.

/Files/images/коляд 3.jpg/Files/images/коляд 2г.jpg/Files/images/коляд 1а.jpg/Files/images/коляд 1б.jpg/Files/images/коляд 1в.jpg/Files/images/коляд 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 100