Відпочиваємо разом зі Сніговиком

2021-02-01

/Files/images/лютий 21 8.jpg
Вихованці старшої групи «Дзвіночок» дошкільного навчального закладу «Ромашка» разом зі своїм вихователем Тетяною Анатоліївною Бойко та інструктором з фізичного виховання влаштували день снігу.
Нинішня зима не дуже щедра на сніг… Тому кілька зимових днів, коли землю вкрив легкий пухнастий сніжок були справжньою радістю для дітей. Малята з цікавістю спостерігали за білими пластівцями і крупинками, що летіли на землю, старші досліджували властивості снігу. Під час прогулянки діти з вихователями влаштували флешмоб «Візерунки на снігу». Малюки розмалювали сніг малюнками, розфарбували зиму яскравими барвами, подарували веселий настрій, додали творчого натхнення усім, кому пощастило помилуватися художніми витворами на тонкому зимовому полотні. Спортивна розвага «Відпочиваємо разом зі Сніговиком» була для дітей справжнім святом.
Хороший настрій, цікаві ігри-розваги, ігри-змагання, веселий сміх та музичний супровід дійств на свіжому повітрі згуртував малят, зацікавив до спільності дій, до виконання правил і просто дав можливість задовольнити свої потреби в руховій та емоційній сфері.

/Files/images/лютий 21 1.jpg/Files/images/лютий 21 2.jpg/Files/images/лютий 21 3.jpg/Files/images/лютий 21 4.jpg/Files/images/лютий 21 4а.jpg/Files/images/лютий 21 5.jpg/Files/images/лютий 21 7.jpg/Files/images/лютий 21 6.jpg/Files/images/лютий 21 9.jpg/Files/images/лютий 21 5а.jpg/Files/images/лютий 21 8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 97