День Святого Валентина В ДНЗ.

2021-02-13

/Files/images/с 03.jpg
В житті усім потрібна дружба:
І для розваг, і для журби.
Із другом легше в світі жити,
Але й дружити треба вміти.
Любов - це незвичайне почуття, завдяки якому, кожна людина відчуває себе по-справжньому щасливою і комусь потрібною. Вона окрилює, дає силу і сміливість для здійснення прекрасних вчинків.
День Святого Валентина – це день всіх закоханих, свято, коли люди висловлюють свою любов один до одного. В цей день прийнято дарувати подарунки, листівки, сюрпризи, сувеніри тим людям, кого любиш. Це свято дуже романтичне і красиве.
В цей день педагоги дошкільного закладу розповідали дітям, що любити один одного можуть батьки і діти, сестри і брати, друзі та сусіди. Діти малювали або робити своїми руками цікаві вироби - валентинки, а потім дарувати їх своїм коханим мамі і татові, братику або сестричці, своїм друзям в ДНЗ. Тому це ще один привід для вираження своїх щирих почуттів і створення подарунка. Всі знають, що прояв турботи, любові і уваги – це найкращий подарунок. Як відомо діти дуже творчі і талановиті особистості, тому вихователі закладу залучають їх в захоплююче приготування до Дня Святого Валентина. Позитивний, хвилюючий настрій у дівчаток і хлопчиків переріс в емоції закоханості, доброзичливості та хвилювання.
/Files/images/с 04.jpg/Files/images/барв.jpeg/Files/images/с 05.jpg/Files/images/с 03.jpg/Files/images/в 12 02 21 1.jpeg/Files/images/в 12 02 21 2.jpeg/Files/images/в 12 02 21 3.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 103