Святкуємо Стрітення.

2021-02-15

/Files/images/с 01.jpg
Зима - чудова пора! Які свята вона нам подарувала! День Святого Миколая, Новий рік, Різдво, Водохреща. Скільки радощів принесла зимонька дітям. Але час їй відступати і весні чергу віддавати.
В народі кажуть, що в цей день, 15 лютого, зима з весною зустрічається та сперечаються між собою. Якщо до вечора тепліше, то виграла весна і скоро буде потепління. Якщо ввечері стало холодно, то зима ще зостанеться на певний час.
Цікаво і незабутньо організовано тематичні заходи з дітьми в цей святковий день.
В середній групі «Волошка» діти разом з вихователем Оксаною Козачук робили аплікацію жайворонка з пластиліну, виготовляли жайворонка з паперу, читали вірші, водили хоровод, а потім розмістили паперових птахів на майданчику і всі разом закличкою «Вийди, вийди сонечко…» закликали весну, хоч зиму теж не проганяли, бо в ці чудові дні вона надзвичайно красива і бажана.
В середній групі «Незабудка» вихователем Ларисою Лєпшеєвою проведено бесіду, прослухано музичні твори, але найцікавішим для дітей було виготовлення пташок- жайворонків з тіста, яке готували вихователь та кухар Антоніна Володимирівна, а пташок робили діти з допомогою дорослих.
В старшій групі «Дзвіночок» вихователем Іриною Клименко проведена тематична розвага «Зиму проводжаємо, Весну зустрічаємо». В дружному колі діти розповідали про Зиму та Весну, танцювали зі стрітенською свічкою, читали вірші, грали в ігри, співали, танцювали і з нетерпінням чекали прихід Весни.
Свято Стрітення дивовижне - це відчуття зимової прохолоди і передчуття весняного настрою!!!
Святкуймо Стрітення з вірою, надією, любов’ю та весною в кожному серці.

/Files/images/во 4.jpg/Files/images/во 2.jpg/Files/images/с 07.jpg/Files/images/с 02.jpg/Files/images/с 01.jpg/Files/images/ср 1.jpg/Files/images/ср 2.jpg/Files/images/ср 3.jpg/Files/images/ср 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 92