«На гостину до Лесі Українки»

2021-02-25

/Files/images/л укр 7.jpg
25 лютого – 150 років від дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) видатної української письменниці, поетеси, перекладача, громадської діячки.
З цієї нагоди у ДНЗ «Ромашка» відбулися заходи, присвячені 150 – річчю від дня народження Лесі Українки. Метою даних заходів є виховання у дітей дошкільного віку інтересу і цінного ставлення до поезії Лесі Українки, любов до України, прагнення більш дізнатися про видатних співвітчизників. Протягом тематичного тижня «Ми - маленькі українці, шануємо Лесю УКраїнку» педагоги в групах оформили осередки по ознайомленню з життям і творчістю Л. Українки та проводили з дітьми цікаві тематичні заняття щодо ознайомлення з життям і творчістю Лесі Українки, підготувала цікаві матеріали щодо біографії та творчості поетеси, зробивши акцент на зрозумілих дітям моментах. Діти уважно слухали розповіді про дитячі роки Лесі Українки, про її сім’ю. Розглянули фотографії, прочитали вірші, які поетеса писала для дітей.
В середній групі «Незабудка» вихователем Л. П. Лєпшеєвою проведено тематичне заняття «До Лесиного віночка вплітаємо квітку за квіткою».
В середній групі «Волошка» вихователем О. О. Козачук проведено інтегроване заняття «Ми –маленькі українці, шануємо Лесю Українку».
В старшій групі «Дзвіночок» вихователем І. С. Клименко проведено тематичну розвагу «На гостину до Лесі Українки», оформлено виставку робіт художньої творчості за улюбленими творами Лесі Українки.

/Files/images/л укр 1.jpg/Files/images/л укр 4.jpg/Files/images/л укр 3.jpg/Files/images/л укр 2.jpg/Files/images/л укр 8.jpg/Files/images/л укр 7.jpg/Files/images/л укр 6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 101