«Низький уклін, тобі Тарасе!»

2021-03-09

/Files/images/ш 4.jpg

Уклін тобі, Тарасе,

Великий наш пророче,

Для тебе вірно б’ється

Те серденько дитяче.

За тебе вічно б’ється,

За твої заповіти.

Чого батьки не зможуть,

Те сповнять їхні діти.

У ДНЗ «Ромашка» стало традицією на початку березня відзначати Шевченківські дні.
Із нагоди Дня народження великого українського Кобзаря сьогодні, 09 березня, з метою патріотичного виховання, любові до рідного краю та виховання гордості за видатних українських людей, у дошкільному навчальному закладі пройшли підсумкові тематичні заняття «Низький уклін, тобі Тарасе!».
В середній групі «Волошка» вихователь Оксана Козачук разом з дітьми відвідали українську світлицю, де знайомились з творчістю поета, прослуховували твори, прикрашали портрет сердечками та читали вірші.
В старшій групі «Дзвіночок» вихователь Бойко Т. А. активізувала дітей до читання віршів, перегляду та прослуховування віршів про природу, про Україну та вчила проводити екскурсію в національному осередку, знайомила з книгою «Кобзар».
Разом з вихователем Клименко І.С. діти старшої групи «Дзвіночок» з великою радістю та любов’ю вшанували пам’ять поета, письменника, художника, патріота України, поклавши квіти до пам’ятника Т. Г. Шевченка.
Організовуючи та проводячи заходи присвячені пам’яті Т. Г. Шевченка педагоги сіють в маленьких душах дошкільників любов до свого народу та до рідної Неньки - України.

/Files/images/ш 1.jpg/Files/images/ш 2.jpg/Files/images/ш 3.jpg/Files/images/ш 4.jpg/Files/images/ш 5.jpg/Files/images/ш 6.jpg/Files/images/ш 7.jpg/Files/images/ш 8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 135