• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День народження святкує дітвора ДНЗ «Ромашка».

День народження святкує дітвора ДНЗ «Ромашка».

2021-03-12

/Files/images/д 2.jpg
Сьогодні такий чудовий день!
Перші березневі весняні дні, у віконце заглядає сонце, в приміщенні - справжня весна в розмаїтті весняних барвистих квітів. А за вікном - то сніг, то дощ, то сонце, то вітер. Але ознаки Весни вже відчуває кожен – і людина, і природа. Ми можемо з радістю сказати – у природи немає поганої погоди.
І в цей весняно-зимовий ранок ми відмічаємо день народження дітей, які народились взимку, адже їм так хочеться відсвяткувати день народження в колі своїх друзів. Святкова зала по весняному привітна та лагідна, наповнена казковою загадковістю, сюрпризами та хороводними іграми навколо Караваю.
Казковими стежками музичних ігор-розваг повела дітей Фея Бажань - вихователь Лєпшеєва Л. П. та фізінструктор Наглянець В. О.
Метою такого заходу є сприяння встановлення дружніх стосунків між дітьми, пробудження у дітей почуття любові, доброти, вдячності, взаємоповаги, намагання робити приємне один одному, жити в мирі, добрі і злагоді, забезпечити гарний святковий настрій.

/Files/images/д 1.jpg/Files/images/д 3.jpg/Files/images/д 4.jpg/Files/images/д 5.jpg/Files/images/д 6.jpg/Files/images/д 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 115