Огляд-конкурс «Город на підвіконні»

2021-03-31

/Files/images/огород 21 2.jpg

З метою формування та розвитку пізнавально-дослідницької діяльності дошкільників через різні форми екологічного виховання в контексті вирішення завдань сталого розвитку дошкільників, з метою формувань у них елементарних природно-наукових уявлень, трудових навичок в ДНЗ «Ромашка» 31 квітня було проведено огляд-конкурс «Город на підвіконні».

На дворі ще холодно, а в групах нашого дитсадка, на підвіконнях, займається весна. Це наші вихователі - трудівниці і вигадниці, в рамках огляду-конкурсу «Город на підвіконні» створили міні-городи, які дарують радість усім – і діточкам, і дорослим.

Так-так, справжні городи: з грядками, де турботливо висіяне насіння квітів, огірочків, помідорчиків, салату, перчику, квасолі, пшениці, й звісно ж і горщики з чудернацькими хвостиками цибулі. У кожній групі свій дизайн городини- це і дачна хатинка, і подвір’ячко, де серед зелені гуляють маленькі іграшкові тваринки та звірята, це і казкові персонажі, і ще багато-багато цікавих ідей «ландшафтного дизайну».

Кожна група підготувала оригінально оформлені городи і дуже цікаво та змістовно представила їх. Активними учасниками і помічниками в організації міні-городів в групах були звичайно діти, а також батьки, які допомагали з землею, горщиками, приносили насіння різних рослин, брали участь в естетичному оформленні.

Відповідно до положення про огляд-конкурс були підведені підсумки та визначено переможців за номінаціями:

«Самий найкреативніший город» І-е місце отримала середня група «Незабудка» (вихователі – Лєпшеєва Л. П., Коротинська В. А.);

«Народний колорит» ІІ-е місце отримала молодша група «Барвінок» (вихователі – Мігович Л. Г., Демська О. В.);

Лауреатами конкурсу стали:

в номінації «Найдоступніший город» - старша група «Дзвіночок» (вихователі-Клименко І. С., Бойко Т. А.);

в номінації «Не город, а казка» середня група «Волошка» (вихователі Заєць О. В., Козачук О. О.).

Вітаємо всіх учасників огляду-конкурсу «Город на підвіконні».

/Files/images/огород 21 1.jpg/Files/images/огород 21 3.jpg/Files/images/огород 21 2.jpg/Files/images/огород 21 4.jpg/Files/images/огород 21 9.jpg/Files/images/огород 21 6.jpg/Files/images/огород 21 9а.jpg/Files/images/огород 21 9аа.jpg/Files/images/огород 21 9б.jpg/Files/images/огород 21 9в.jpg/Files/images/огород 21 8.jpg/Files/images/огород 21 5.jpg/Files/images/огород 21 7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 129