«Мій рідний край, моя країна!»

2021-08-20

/Files/images/24 08 21 6.jpg

Рідна наша Україно! Земле люба і єдина,

Тут Тарасові стежки, соловʼїнії пісні,

Тут калина і верба, тут і радість і журба,

Ніжне материнське слово і така чудова мова.

Україно величава! Ти для нас – єдиний дім

Волелюбна ти держава,

Розквітай на радість всім!

24 серпня наша рідна Україна святкує 30-річчя своєї незалежності.

Цей день особливий і для дорослих. І для малят. В цей день розцвітає все навколо. А на почесному місці майорить наш синьо-жовтий прапор.

Одним з найважливіших елементів процесу становлення державності будь-якої країни є визначення національної символіки як невід’ємної ознаки незалежності. Кожний народ, шануючи свою історію, шанує і свої святині. Без сумніву, державний синьо-жовтий прапор і є однією із найголовніших святинь нашого народу.

20 серпня 2021 року ЗДО «Ромашка» м. Вишневе проведені святкові заходи з нагоди Дня Державного Прапора та 30 - річниці незалежності України. Галина Борисівна Кудренко, директор ЗДО, щиро привітала малят та працівників, з величним святом, побажавши всім святкового настрою, миру та щасливого зростання маленьких патріотів незалежної України. Педагоги разом з дітьми підготували і оформили виставку малюнків на тему: «Україна єдина». В своїх роботах вони передали повагу і любов до прапору та рідного краю, своєї держави. Окрасою свята стали дзвінки пісні дошкільнят про рідну Україну, веселі запальні таночки та сонячний настрій, що вигравав на вишиванках малят. В усіх вікових групах були проведені тематичні заняття на тему: «Моя країна – Україна». Ведучі свята Заєць О. В., Демська О. В., інструктор із фізичного виховання Наглянець В. О. створили святкову атмосферу, запровадивши інноваційні новітні технології, які активізували дошкільнят до активного та емоційного сприйняття свята.

Діти середньої та старшої груп відвідали «українську світлицю» дошкільного закладу, де ознайомились з фото-виставкою «Ми діти твої, Україно!». Дівчатка старших груп презентували гарні зачіски з українською символікою. Урочистість, святковість, піднесеність надавало все - і веселкові барви вишиванок на дітях і дорослих , яскраво зі смаком прибраний майдан , прекрасний музичний супровід національних, патріотичних мелодій.

Виступи дітей щоразу сприймалися дорослими особливо трепетно, бо несли за собою яскравий позитив – любов до рідної України.

Проводячи такі заходи, педагоги нашого садочка прагнуть виховати маленьких патріотів України, плекають в них почуття любові до свого народу його культури, до рідної землі.

/Files/images/24 08 21 1.jpg/Files/images/24 08 21 2.jpg/Files/images/24 08 21 3.jpg/Files/images/24 08 21 4.jpg/Files/images/24 08 21 5.jpg/Files/images/24 08 21 6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 143