Свято Картоплинки.

2021-09-15

/Files/images/15 09 21 4.jpg
Щоб максимально залучити дітей дошкільного віку до організованих занять фізичною культурою в ЗДО «Ромашка» проведено спортивний захід «Подорож Картоплинки». Розвага проведена з метою формування у малюків сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом; популяризації здорового способу життя; залучення дітей до ведення активного дозвілля та формування навичок здорового способу життя.
Розвага розпочалося з тематичної руханки «А ти лети-лети, у далекі світи». Дотримуючись протиепідемічних заходів даний комплекс рухових вправ інструктор фізкультури Наглянець В.О. провела з малятами кожної вікової групи на їхніх ігрових майданчиках, була ведучою на протязі всього дійства. Після такої жвавої розминки дітлахи перемістились на майданчик до центрального входу. На майданчику з’явився справжнісінький Вовчище (образ вовка майстерно зіграла вихователь Козачук О. О.), який примудрився вкрасти картопельку, яку зібрали діти на городах. Цікаві ігри-змагання, ігри-естафети, фізкультурно-музичні руханки та вправи створили прекрасну атмосферу відпочинку та фізичного навантаження. Було весело.
Родзинкою розваги став подарунок Вовчика - запечена картопелька в фользі, яку приготував сам Вовчище - сірий хвостище. Розвага вдалася!

/Files/images/15 09 21 1.jpg/Files/images/15 09 21 2.jpg/Files/images/15 09 21 3.jpg/Files/images/15 09 21 4.jpg/Files/images/15 09 21 6.jpg/Files/images/15 09 21 7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 85