З Днем працівників освіти.

2021-10-01

/Files/images/2021 5.jpg

Усім, хто віддає серце дітям, щирі вітання з професійним святом – з Днем працівників освіти!

Вихователь, вчитель – це більше ніж професія. Це –щоденна нелегка праця, велика відповідальність, терплячість, мудрість, доброта і, звичайно, любов до дітей.
Напередодні Дня працівників освіти в актовій залі Вишневої міської ради зібралися освітяни Вишневої міської територіальної громади.
Від імені міського голови Іллі Дікова, працівників закладів дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти урочисто привітали його заступник Олексій Поліщук, радник міського голови Георгій Майсурадзе та начальник Управління освіти Валерій Скочко. З вітальним словом до присутніх також звернувся начальник Служби у справах дітей Вишневої міської територіальної громади Віктор Костина.
Кращих педагогічних працівників закладу - вихователя Віру Коротинську, Олену Демську та медичну сестру Тамілу Іваненко нагородили подяками за високу педагогічну майстерність, творчий підхід до організації освітньої та оздоровчої роботи, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління.
Директор ЗДО «Ромашка» Галина Кудренко привітала колектив закладу освіти зі святом, винесла подяку всім членам колективу за співпрацю, творчість та відповідальне ставлення до своїх посадових обов’язків, за любов до дітей, за відданість своїй професії та вручила грамоти працівникам харчоблоку – Антоніні Савенок, Анні Іщук, вихователям – Ларисі Лєпшеєвій, Ірині Клименко, Тетяні Бойко, помічникам вихователя - Тетяні Кравченко, Валентині Медвідь.
Шановні наші колеги! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, успіху!
Нехай освітянські будні дарують Вам силу-силенну приємних миттєвостей, а всі труднощі розчиняються, коли Ви бачите веселі дитячі оченята своїх вихованців і їх щасливі посмішки.

Завжди пам’ятайте, що саме Ви робите цей світ кращим!

/Files/images/2021 день вчителя 1.jpg/Files/images/2021 день вчителя 2.jpg/Files/images/2021 день вчителя 3.jpg/Files/images/2021 день вчителя 4.jpg/Files/images/2021 день вчителя 5.jpeg/Files/images/2021 день вчителя 7.jpeg/Files/images/2021 день вчителя 6.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 93