Свято осені.

2021-10-08

/Files/images/осінь 21 6.jpg
Ходить осінь по садах
Ходить усміхається
Ніби в казці швидко так
Кольори міняються
Свято в дитячому садку - це завжди дивовижні чудеса, чарівні фарби, дзвінкий сміх дітей, море посмішок і веселощів! Хоч і кажуть, що осінь сумна пора, але діти, як ніхто інший, здатні радіти шелесту золотистого опалого листя під ногами, дощику, під яким так цікаво гуляти під парасолькою, і можливості бігати по калюжах в гумових чобітках.
Свято Осені в ЗДО «Ромашка» відбулося на території, де були створені прекрасні казкові осередки, а золотава фарба природи збагатила цей прекрасний сонячний день.
Свято-квест зачарувало і малят, і дорослих. Адже як цікаво поринути в світ улюбленої казки, шукаючи головного героя-Колобочка.
Діти зустрілися з Господинею локацї (вихователь Оксана Козачук), яка спекла разом з дітьми Колобок і який утік від дітей. Шукаючи Колобочка, потрапили до улюбленої казки і разом з Козою (вихователь Ірина Клименко) грались в ігри, виконували завдання, веселили і раділи Сонечку і друзям. А потім зустріч з Вовчиком принесла багато вражень – адже діти відгадували загадки, грали в мовленнєві рухливі ігри, вчили Вовчика в’язати бантики, раділи листочкам та вітерцю. Чарівною була зустріч біля будиночку Лисички(вихователь Олена Демська). Хоч вона й хитренька, але діточок дуже любить і тому дітям з Лисичкою було дуже затишно і весело- вони водили таночки, грали в ігри, дарували букет осіннього листя господині і вітерець допомагав їй кружляти листочки в повітрі.
У новій чарівній природничій країні дітей чекала чарівниця Осінь (вихователь Лариса Лєпшеєва), яка в своєму казковому лісі перед тим, як скинути листя, запалила яскраво-жовтий, помаранчевий, брунатий, червоний та тисячі інших на тлі зеленого кольорів.
Цікаві музично-ритмічні руханки, ігри, вправи, зустріч з Колобком дуже порадували малят.
А в подарунок від господині Осені та Колобка діти отримали подаруночки - маленькі колобочки, які приготувала для малят кухар Антоніна Савенок.
Також діти засвоїли правило життя - дотримуватись правил безпеки щодня, щохвилини і завжди слухатись дорослих - батьків, педагогів.

/Files/images/осінь 21 1.jpg/Files/images/осінь 21 3.jpg/Files/images/осінь 21 4.jpg/Files/images/осінь 21 5.jpg/Files/images/осінь 21 6.jpg/Files/images/квест осінь 6.jpeg/Files/images/квест осінь 7.jpeg/Files/images/квест осінь 9.jpeg/Files/images/квест осінь 11.jpeg/Files/images/квест осінь 12.jpeg/Files/images/квест осінь 15.jpeg/Files/images/квест осінь 4.jpeg/Files/images/квест осінь 1.jpeg/Files/images/квест осінь 14.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 88