«Козацькому роду – нема переводу!»

2021-10-13

/Files/images/козаки 21 1.jpg
Дошкільний вік як період становлення особистості має свої потенційні можливості для формування вищих моральних почуттів, до яких відноситься почуття патріотизму. Одним з напрямків роботи ЗДО у 2021-2022 навчальному році є виховання любові до України через любов до рідного краю, його культурного спадку, залучення дітей до звичаїв, традицій, свят.
Важливим є формування почуття власної гідності як представників свого народу, поваги до своїх національних особливостей.
Креативно і сучасно підходять до цього педагоги закладу освіти. Впереддень святкування Дня Українського козацтва в дошкільному закладі відбулася спортивно - музична розвага «Козацькому роду - нема переводу». Ведуча святкового дійства інструктор з фізичної культури Валентина Наглянець привітала присутніх та заохотила дітей до активної участі в заходах. Сучасні дошкільнята граються у козаків, із захопленням беруть участь у козацьких розвагах. Під звуки «Козацького маршу», діти одягнені в українські костюми, зайшли до музичної зали. На урочистий захід до дітей завітав український казковий персонаж Котигорошко (вихователь Лариса Лєпшеєва) та Вернидуб (вихователь Оксана Козачук), які завзято та весело виконувавали український танок та грали в народні українські ігри з дітьми.
Це свято не залишило нікого байдужим, адже діти проявили себе у різних змаганнях, де показали свою витривалість, бойовий дух, товариськість, згуртованість, вміння відчувати плече друга. Чудові таночки, віночок українських пісень прикрасили і заворожили дітей. Музичний керівник Лариса Богимська прагнула до того, щоб діти проявили свої акторські здібності і таланти, які кожного дня відкривають та розвивають у вихованців педагоги нашого закладу.

/Files/images/козаки 21 2.jpg/Files/images/козаки 21 5.jpg/Files/images/козаки 21 4.jpg/Files/images/козаки 21 6.jpg/Files/images/козхаки 21 3.jpg/Files/images/козаки 21 8.jpg/Files/images/козаки 21 9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 110