Праця, що в творчість перейшла.

2021-11-05

/Files/images/вин 1.jpeg
Праця - найважливіший засіб виховання, починаючи з дошкільного віку; в процесі трудових дій формується особистість дитини, складаються колективні взаємини.
Вихователі дитячого садочка спрямовують освітній процес так, щоб діти навчились розуміти користь і необхідність праці для себе і для колективу, привчають працювати, відноситись до доручень, трудових дій з любов’ю, бачити в трудовій діяльності радість, адже це необхідна умова для прояву творчої особистості.
Праця завжди є основою для людського життя.
Працюючи за програмою «Дошкільнятам про сталий розвиток» вихователі старшої групи «Незабудка» Ірина Клименко та Лариса Лєпшеєва залучають дітей до посильної праці, а також заохочують до трудових дій, які є для окремих дітей не зовсім вмілими, а для частини діточок є можливість проявити свої трудові вміння та навички.
Цікавим та змістовним виявилось заняття-гра «Умілі рученята», яке провела вихователь Ірина Клименко, помічник вихователя Наталя Шарафанова, працівник харчоблоку Анна Іщук. Допомагали дітям і батьки, які разом з дітьми підготували овочі для салату. «Вінегрет» получився на славу! Всі дітки проявили свої кулінарні здібності, наполегливість, відповідальність, колективну єдність в досягненні мети.
/Files/images/вин 4.jpeg

/Files/images/вин 3.jpeg/Files/images/вин 2.jpeg/Files/images/вин 1.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 95