• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання вихователів-методистів ЗДО Вишневої ТГ.

Засідання вихователів-методистів ЗДО Вишневої ТГ.

2021-11-04

/Files/images/4 11 3.jpeg
ЗДО «Ромашка» пройшло засідання «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області з вихователями - методистами закладів дошкільної освіти.
Директор ЗДО «Ромашка» Кудренко Г. Б. надала інформацію про діяльність закладу, особливо звернула увагу на оздоровчо-профілактичний напрямок діяльності колективу закладу компенсуючого типу та запросила до перегляду фільму «Фізкультурно-оздоровча діяльність ЗДО» та ознайомила присутніх з умовами безпечного освітнього середовища в закладі освіти.
Директор ЦПРПП Сушко С. М. надала інформацію про діяльність центру, функції і роль консультантів в житті педагогічних працівників, активізувала до обговорення актуальних питань вихователів - методистів ЗДО Вишневої ТГ.
Консультант Левченко Н. І. надала інформацію про векторні зміни діяльності ЦПРПП, повідомила про посадові ролі і функції консультанта та про напрямки за якими відбуватиметься консультування педагогічних працівників і запропонувала орієнтовний план роботи.
Практичний психолог Коротинська Л. В. ознайомила з напрямками роботи практичного психолога з педагогічними працівниками та проконсультувала щодо проблемних питань інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти.
По обговоренню даних питань винесено ряд конструктивних ухвал, реалізація яких надає можливість творчого розвитку колективу та потенціалу дошкільної освіти ЗДО.

/Files/images/4 11 4.jpg/Files/images/4 11 3.jpeg/Files/images/4 11 2.jpeg/Files/images/4 11 6.jpeg/Files/images/4 11 5.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 134