День осіннього іменинника.

2021-12-10

/Files/images/09 12 21 1.jpeg
Є у кожного із нас надзвичайний день! День вітань, дарунків, сміху, радісних пісень! Всі здійсняються бажання – торт, свічки, цукерки, Кульки, друзі, привітання, гарні феєрверки!
Для кожної дитини день народження – це велика подія, яку вона чекає цілий рік. У цьому віці діти добре знають, якого числа й місяця вони народилися, і відраховують день за днем до свого дня народження, з нетерпінням чекаючи, коли він настане.
Ось і в нашому дитячому садку відбулося надзвичайно веселе свято. Малюки та дорослі вітали іменинників, які народилися восени.
В гості до малят завітав Вовчище - сірий хвостище, щоб разом з дітьми мандрувати сторінками цікавих пригод, ігор, хороводів, музичних руханок, співів та таночків.
Святково прикрашена зала в стилі веселої та сумної багряної осені, з великими осінніми сердечками, які символізують любов, вітання та красу, красива мелодія та святковий настрій вирував на галявині осіннього лісу.
Вихователі середньої групи «Дзвіночок» Олена Демська та Людмила Мігович створили цікавий сюжет, який дав можливість відчути себе іменинником, а хоровод «Каравай» та задування свічок – це вже дійство, яке несе дітям радість та щастя, задоволення від спільної творчої діяльності.

/Files/images/09 12 21 2.jpeg/Files/images/09 12 21 3.jpeg/Files/images/09 12 21 1.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 165