Екологічна акція «Збережи ялинку»

2021-12-28

/Files/images/я 25 01 21 1.jpg
Щороку наприкінці грудня проходить традиційна акція Всеукраїнської екологічної ліги «Збережи ялинку».
З метою виховання відповідальності за навколишній світ, підвищення екологічної культури, дбайливого ставлення до природи в закладі дошкільної освіти «Ромашка проходить виставка новорічних композицій «Екологічна ялинка» в рамках акції «Збережемо ялинку!»
Маленькі учасники акції разом з вихователями, батьками, створили креативні ялинки з використанням різноманітних матеріалів - з паперу, з ниток, з тканини, з ялинкового дощику, із серветок, з ватних дисків, з борошняних виробів і навіть зі справжнісіньких цукерок та печива. Ці чарівні ялинки прикрасили приміщення дошкільного закладу та групи «Дзвіночок», «Барвінок», «Незабудка».
Доповнили виставку різноманітні Сніговички – господарі снігових заметів. А дітям було дуже цікаво та радісно впізнавати свою ялиночку та ділитися враженнями від виставки.
У всіх роботах відчувалася фантазія та творча майстерність дорослих та дітей. Учасники виставки створили святкову атмосферу без знищення живого дерева.
Дякуємо, шановні батьки, за активну участь в житті закладу дошкільної освіти «Ромашка»!

/Files/images/я 25 01 21 2.jpg/Files/images/я 25 01 21 3.jpg/Files/images/я 25 01 21 4.jpg/Files/images/я 25 01 21 5.jpg/Files/images/я 25 01 21 1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 96