Гурток «Умілі рученята»

2022-02-09

/Files/images/пыца 2.jpeg
В Базовому компоненті дошкільної освіти визначено, що однією з ефективних додаткових форм організації освітнього процесу в умовах ЗДО є гурткова робота, яка спрямована на задоволення потреб та інтересів дітей до певного виду діяльності, виявлення та розвиток у них загальних та спеціальних здібностей.
Гурткова робота для наших вихованців старшої групи «Незабудка» є однією з форм організації освітнього процесу в умовах закладу освіти. Вона забезпечує реалізацію потенційних можливостей особистості і творчих здібностей дитини - дошкільника.
Мета гурткової діяльності - збагачення знань про різні професії, розвиток естетичних смаків, кулінарних здібностей, вироблення практичних умінь та навичок, формувати вміння працювати колективно, бачити і розуміти результат праці.
Вихователь, керівник гуртка Лариса Лєпшеєва, при підтримці батьків та колег, вдало реалізує завдання формування у дітей практичних умінь та навичок, які так необхідні в житті.
Сьогодні, 9 лютого, увесь світ відмічає Міжнародний день піци. І сьогодні малята старшої групи «Незабудка» створили свій шедевр – піцу.
Це творчість дітей, пізнання неосяжного світу кулінарії, це радість спільної праці, спілкування, задоволення.
Бажання дітей, створення умов, співпраця з родинами вихованців дарують море позитивних емоцій.
То ж запрошуємо усіх смакувати з нами найсмачнішу піцу, виготовлену власноруч дітьми.
Вдячні всім батькам за допомогу, взаєморозуміння, підтримку та співпрацю.
Щасливі діти – щасливі і педагоги, і родини вихованців.

/Files/images/пыца 1.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 103