• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День Святого Валентина завітав до нас в садочок.

День Святого Валентина завітав до нас в садочок.

2022-02-14

/Files/images/вален 1.jpeg
Сьогодні в нас радісне та веселе свято - День Святого Валентина, день любові і всіх закоханих, дружби, миру, доброти, чесності, сміху, веселощів. Хоча воно і не є традиційним для нашого народу, проте це свято вже стало улюбленим та одним із найпопулярніших.
У нашому закладі освіти малята люблять його святкувати, тому сьогодні теж святкували із радістю, задоволенням та чудовим настроєм.
В кожній віковій групі створено атмосферу свята, сприятливі умови для спілкування, а також участь в майстер-класах, іграх, забавах.
Діти середньої групи «Дзвіночок» разом з вихователем Мігович Л. Г. та Демською О.В. провели бесіди про дружбу, переглянули мультфільми, виготовили аплікацію «Жук-сердечко», дарували валентинки з побажаннями, грали в ігри, розучували вірші.
Діти старшої групи «Барвінок» разом з вихователями Заєць О. В. і Козачук О. О. вчилися самостійно вирізати, комбінувати, створювати індивідуальні валентинки, підготували подарунки мамам - портретики мам, дарували один одному любов, щиру посмішку та отримували радість від спілкування, від участі в організованих конкурсах та тренінгових вправ.
Діти старшої групи «Незабудка» разом з вихователем Лєпшеєвою Л. П. та Клименко І. С. - готували подаруночок для найрідніших мам - малювали портрети своїх мам, а також виготовляли валентинчики, дарували вітання та найкращі побажання один одному, педагогам та батькам.
На занятті з фізичної культури комплекс музично-ритмічних вправ виконували діти в формі флешмобу «Сердечне вітання» (фізінструктор Наглянець В. О.). Проведення таких заходів стало для нас традицією.
Протягом всього дня в закладі панував чудовий настрій та лунав радісний дитячий сміх.Ось заради таких моментів працює весь колектив закладу освіти «Ромашка».

/Files/images/вален 2.jpeg/Files/images/вален 3.jpeg/Files/images/вален 4.jpeg/Files/images/вален 5.jpeg/Files/images/вален 1.jpeg/Files/images/валик.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 186