Випускне свято в ЗДО "Ромашка"

2023-05-23

/Files/images/23 05 23 3.jpg
Щороку, дівчатка і хлопчики прощаються з дитячим садочком. Свято прощання з випускниками відбулося 23 травня в нашому садочку «Ромашка».
Кілька років тому, тендітними рученятами, тримаючись за батьків, малюки ступали несміливими кроками в садочок. За цей час вони підросли, зміцніли, багато чого навчилися і настав день, коли вчорашні малята прощаються з дошкільним дитинством і готові до подальшого життя. За ці роки, скільки було чудових свят, конкурсів, змагань, розваг. Та промайнув час дитинства, прийшла довгоочікувана хвилина прощання.
Святково прикрашена музична зала дошкільного закладу. Дівчатка у пишних сукнях, щасливі і радісні хлопчаки, зворушені та схвильовані батьки. Під урочисту музику заповнюється весняний простір дошкільного закладу.
Ведучі ранку - вихователі Людмила Мигович, Олена Демська та музичний керівник Олена Мягкоход створили неповторний вернісаж свята. З уст вихованців лунали теплі слова подяки всім працівникам дошкільного закладу та батькам. Діти декламували вірші, співали пісні, танцювали, грали в ігри.
Випускників дитячого садочка та їх батьків привітала завідувач Лариса Лєпшеєва, яка побажала міцного здоров’я, щастя, радості, мирного неба, успіхів та удачі в навчанні, Божого благословення. Бажала витримки і терпіння, мудрості, сил і невичерпної енергії, і щоб батьківське плече було для дітей завжди опорою та оберегом. Лариса Лєпшеєва вручила дітям дипломи випускника, а батькам вихованців було вручено подяки за співпрацю, взаєморозуміння, підтримку та сумлінне виконання батьківських обов’язків.
Зі словами подяки для всіх працівників виступили батьки. Щиро дякували всім за турботу, любов, щасливо проведені дні у дитячому садочку. Свято пройшло затишно, радісно та комфортно.

/Files/images/23 05 23 1.jpg/Files/images/23 05 23 2.jpg/Files/images/23 05 23 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 93